Update…

Ja. Het ziet er allemaal goed uit. Echt. Heus! Maar zoals dat in het leven gaat, komen er steeds meer zaken op je pad waardoor de voortgang van studioblabla even op zich laat wachten.
Een website bouwen is niet niks, zo ver ben ik al. Maar daarnaast kunnen dingen in het leven je ook aardig afleiden van het ontwikkelen van de website.

Zo moest ik dringend van het mooie weer genieten op een lokaal festival. Dit is toch wel een van de charmantere foto's he.

U ziet, dat was me een straf šŸ˜‰

 

 

Toen kregen we nog een gedoetje met de auto en een doorgebrande weerstand.. Waardoor de man acrobatische houdingen moest aannemen en bijna verdwaalde tijdens zijn strooptocht op de autosloperij:

Zo zie ik dat graag he šŸ˜‰

 
Oh, en ondertussen werd er ook nog een baby geboren in de familie, die we natuurlijk dringend moesten bezichtigen, en werd ik verliefd op de mooie dahlia’s langs de weg die ik meebracht naar huis.

Maar: op het moment dat ik dan ga nadenken hoe weinig er is gedaan aan de voorbereidingen voor studioblabla, en ik er een logje over wil schrijven, dan ineens vind ik genoeg ‘bewijzen’ waarmee mijn productiviteit toch echt kan worden aangetoond. Zie!

IkĀ liet een stempel maken door KarenĀ Vandelaer, hij is prachtig!
Verder vond ik mooie nieuwe stofjes om allerlei projecten vanĀ te maken. En naaide ik een babyjurkje.

De sjaal die ik in oprdacht aan het breien ben, vordert ook gestaag. Hij wordt met de dag mooier.

Al met al valt het dus nog wel mee. Ik zal de man deze week nog eens lief aankijken en vragen of hij me verder wil helpen met de website. Als we niet van het weer moeten genieten. Of naar een festival gaan. Of er iets kapot gaat aan mijn auto/het huis/een apparaat. Maar ik doe m’n best!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *