Studioblabla! Het begin.

Welkom op het blog van studioblabla.nl!
Momenteel zijn we nog druk bezig met het ontwikkelen van een website, maar om je vast een indruk te geven van het idee achter studioblabla.nl post ik hier vast wat informatie over het idee.

Studioblabla is een particulier creatief initiatief. Dat klinkt moeilijk, maar dat is het eigenlijk niet. Bij studioblabla kun je creatieve ideeën laten uitwerken maar ook inspiratie opdoen. Ideeën zijn er om te delen. De uitwerking kan ik voor je verzorgen.
Heb je een idee, maar geen zin, tijd of mogelijkheden om dit uit te voeren? Overleg met mij en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Studioblabla is geen bedrijf, maar een particulier initiatief om mensen gelukkig te maken met echt handwerk. Tegen redelijke tarieven. Handgemaakt met liefde. Naar jouw zin.

Studioblabla is een initiatief van Carrie. In haar vrije uurtjes is handwerken haar grootste passie.  Daarnaast bakt, braadt en pruttelt ze met liefde.

Omdat een huis op een bepaald moment vol is met handgemaakte spullen, en niets leuker is dan het delen van handgemaakte producten met liefde, is studioblabla ontstaan. Geen dure designwebsite, geen spannende merknaam. Gewoon studioblabla. En mooie producten met liefde.

Het doel is om mensen blij te maken met mooie producten. Dat lukt in mijn eigen omgeving nu toch aardig. Maar als ik meer mensen blij kan maken met mooie producten zou dat nog fijner zijn.
Wat is er leuker dan het geven van persoonlijk gemaakte producten? Juist. Het ontvangen van persoonlijk gemaakte producten!

Ik denk dat met dit initiatief een boel mensen blij gemaakt kunnen worden tegen leuke prijzen. Rijk hoef ik er niet van te worden. Gelukkig word ik graag wel. Hopelijk kan het mes aan beide kanten snijden en word jij ook gelukkig (en niet arm) van mijn initiatief.

Daarnaast streef ik ook een doel na: 85% van de gebruikte stoffen, grondstoffen en gebruikte ingrediënten is  biologisch, ecologisch of gerecycled. Ik hergebruik stoffen, waardoor jouw product van studioblabla echt uniek is!

Heb je al vragen? Ben je enthousiast? contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen kan altijd! Carrie (at) studioblabla.nl

Carrie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *