Stoffig blogje

*PFFFFFFFF* *blaast stof van het blog*

Enig, zo’n blog. Ik leer mezelf er wel steeds meer door kennen. Blijkt dat ik meer een lezer ben dan een schrijver. En dat is nog wel eens lastig met een eigen blog en site. Of eigenlijk saai.

Creatief ben ik nog steeds. Of misschien wel meer. Maar ik ben dus eigenlijk niet zo ‘delerig’ (met één L ja, één!) (Ik ben ook niet dellerig, maar daarover later wellicht meer)
Momenteel ontdek ik nog meer creatieve kanten aan mezelf. Na lange tijd rotzooien met twee oude naaimachines, veel gevloek en getier, en uiteindelijk een defecte naaimachine die helemaal vastliep nam ik een besluit. Er kwam een nieuwe naaimachine. Gewoon uit de winkel. Ik ging investeren.
Dat investeren, daar blijk ik dus echt een natuurtalent in te zijn. Na een zoektocht op internet ontstond een wensenlijstje en kwam ik al snel uit op een Pfaff naaimachine, met boventransport.

Uiteindelijk werd ik na wat onderhandelingen de nieuwe trotse eigenaresse van een Pfaff 150 select en een Bernina 1100D lockmachine.

Dit is m dan he!

 

 

 

 

 

 

Ik ben superblij! Het naaien ging nog nooit zo soepel en snel. Dus ik lockte al een t-shirt, een kussensloop en wat prulletjes.
Op de lijst staan nu nog een wollen jas met groene voering, een werelbolrokje, de constructie van een wollen slaapzakje, het afmaken van een dekbedovertrek een wollen rokje en een onderrok. Dat zou ik binnen een dag moeten kunnen maken met de nieuwe apparatuur. Zou je zeggen dan he.

Ik zal beloven wat vaker hier te kijken (en ook nog iets te posten, anders wordt het ook zo saai).
Wellicht kan ik dan wat posten over andere stoffigheden, namelijk die onder de naaimachine kunnen 😉

Carrie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *