(M)(H)aaksels

Het is alweer een tijdje stil op het blog. De verwachting was dat het in de herfst dusdanig weer zou zijn dat ik meer tijd zou maken voor het updaten en het klaarmaken van de echt website. Niet dus. Het weer verwart me. Dat kost tijd. Want moet je nu zonder of toch met jas naar buiten? Hang ik de vetbollen vast op of smelten die dan van hitte uit elkaar ipv vogels te voorzien van voer? Kan de was nog buiten hangen? (Antwoord: Nee: er hangen smeltende vetbollen op het balkon)

Ondanks al deze levensvragen die een mens aardig druk kunnen houden is het me gelukt het project van de brandweerrode sjaal af te ronden. Om het setje compleet te maken haakte ik er een eveneens brandweerrood mutsje met bloem bij.
Hartstikke leuk geworden!

 

 

 

 

 

 

 

Omdat ik binnenkort ga assisteren bij de haakworkshop ‘Mutsen maken Mutsen’ ben ik nog meer aan het oefenen geslagen. Met mutsen haken dus. Het resulteert in een aantal mutsjes deze week. En een nieuwe muts voor de man in de maak.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *